Populaire vloeren: maak een goede keuze

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn er veel keuzes mogelijk als het gaat over het type vloer in je woning. Deze vloeren komen in verschillende stijlen en zijn ook weer te combineren met allerlei woonstijlen die anno nu een rol spelen in de wereld van interieurdesign. In deze tekst gaan wij een tweetal voorbeelden met je doornemen, zodat het gemakkelijker wordt om te kiezen voor een bepaalde vloer. Vind je het leuk om over dergelijke onderwerpen te lezen, dan raden we je zeker aan om ook andere teksten op onze site te checken, want daarin behandelen we allerlei leuke onderwerpen over wonen en lifestyle.

Gietvloeren 

Één van de meest luxueuze vloeren die er op dit moment zijn, zijn de zogenaamde gietvloeren. Ze danken hun naam aan het proces waardoor ze tot stand komen, ze worden namelijk gegoten. Hetgene wat er gegoten wordt, is de kunststof waaruit de vloer bestaat. Het is deze stof die ervoor zorgt dat het type vloer zo sterk is en lang meegaat waardoor het een goede investering is voor de toekomst. Daarbij is de gietvloer gemakkelijk schoon te maken omdat je gewoon met water en zeep erop kan. Zo kunnen de kinderen altijd spelen op een schone vloer. Je kunt gemakkelijk gietvloeren online kopen bij g-vloeren.nl. Neem er eens een kijkje en profiteer van de vele voordelen die ze bieden. 

Laminaatvloeren 

Een zeer populaire en aantrekkelijke optie is de laminaatvloer. Laminaat bestaat uit planken die op hun beurt weer uit verschillende lagen bestaan, waarvan de toplaag de daadwerkelijke slijtvastheid biedt en de laag daaronder juist weer de specifieke tekening van de vloer, die zorgt dus voor een visuele input in je interieur. Deze laatste laag is in feite een print, je kan dus elke willekeurige print onder de toplaag plaatsen. Dat zal het uiterlijk van de vloer aanzienlijk veranderen. Laminaat is relatief goedkoop en je ziet dan ook dat veel mensen het in hun woning leggen. De planken zijn gemakkelijk te bewerken en de vloer is snel gerealiseerd. Je kunt het zelf doen of het door de winkel laten leggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze passie is het om onze lezers te inspireren met leuke tips en handige weetjes. We doen dit door er publicaties aan te wijden. Lees snel verder op onze site!

Contactgegevens

Via info @ parket-leggen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden