Voordelen van een verdiepingsvloer

Geplaatst op

We nemen graag in deze blog met je door wat de verschillende voordelen van een verdiepingsvloer zijn. Wat is eigenlijk een verdiepingsvloer? Lees snel verder om erachter te komen en doe er je voordeel mee. 

Voordelen van een verdiepingsvloer

Vind je dat je bedrijfsruimte te klein geworden is? En heb je daardoor behoefte aan meer bedrijfsruimte? Dan is een verdiepingsvloer zeker het overwegen waard. Bij de realisatie hiervan wordt er een tussenverdieping geplaatst, dit biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld werkplekken of magazijnstellingen. Je kunt een dergelijke vloer / verdieping helemaal op maat laten maken en dus past deze altijd bij de dimensies van je bedrijf. 

Verhuizen hoeft niet 

Met de realisatie van een verdiepingsvloer kun je je bedrijf laten groeien, dit zonder dat je direct hoeft te verhuizen naar een groter pand. En dat is natuurlijk een enorme besparing! Dat scheelt veel werken en extra kosten. Ben je benieuwd naar de verschillende opties voor jouw bedrijfssituatie? Neem dan eens contact op met ludec.nl. 

Welke stijlen passen goed bij een verdiepingsvloer? 

Wanneer we het hebben over stijlen, dan gaat het natuurlijk over interieurstijlen. Veel interieurinrichtingen voor bedrijven, kantoren en winkels hebben een Scandinavische of industriële inrichting. Die laatste is vooral erg populair vanwege het feit dat hij heel clean oogt. De strakke uitlijning maakt de stijl prima geschikt voor een zakelijke uitstraling. Combineer deze stijl met de nieuwe verdiepingsvloer (zeker als je al een industrieel design in je kantoor of winkel hebt) en je weet op deze manier zeker een mooi geheel te creëren. 

Ga je meer voor een huiselijke stijl? Dan is een combinatie tussen de industriële en de Scandinavische stijl erg mooi. 

Wat kost zo’n verdiepingsvloer? 

Heel eerlijk gezegd verschilt het van geval tot geval hoeveel een verdiepingsvloer gaat kosten. Diverse kosten moeten in de som meegenomen worden, denk aan grootte van het oppervlakte, het materiaal van de vloer, maar ook hoe moeilijk het is om een installatie van de grond te brengen. Het is daarom altijd nodig om een prijsopgave aan te vragen bij de experts die je met de realisatie van het plafond gaat helpen. Maar over het algemeen kun je zeggen dat een verdiepingsplafond enkele duizenden of tienduizenden euro’s kan kosten. Een investering die het volkomen waard kan zijn. Dat zijn zaken die je kunt bespreken met de expert die we je willen aanraden: ludec.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Onze passie is het om onze lezers te inspireren met leuke tips en handige weetjes. We doen dit door er publicaties aan te wijden. Lees snel verder op onze site!

Contactgegevens

Via info @ parket-leggen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden